sunnuntai 28. elokuuta 2022

Vielä on kesää jäljellä ja nurmikot kasvavat https://nurmikonleikkaus.blogspot.com/ kauttani erilaisten pihojen pensasaitojen nurmikoiden puiden leikkauksia

27.8.2022 lankaleikkurilla piha mihin ei ollut ruohonleikkurilla asiaa Talonmiespalvelu@gmail.com Tampere Pirkanmaa

Omenapuiden, luumupuiden, kirsikkapuiden leikkaukset syksyisin https://omenapuiden-leikkauspalvelut.blogspot.com/
 

Muistakaa raittius elämäntavaksi niin hoituu homma kuin homma on sitten kyse heterohommista tai maksullisista suhteista piha-, puutarha-, muutto- ja kantopalveluissa ;) 

Vielä on kesää jäljellä ja nurmikot kasvavat https://nurmikonleikkaus.blogspot.com/ kauttani erilaisten pihojen pensasaitojen nurmikoiden puiden leikkauksia. 

27.8.2022 lankaleikkurilla rinnepiha kuukauden ruohikon kasvut alasleikaten Talonmiespalvelu@gmail.com Tampere Pirkanmaa. Kotitalousvähennysoikeus töistäni.
Käteisellä edetään kohteissa kun hinta on lukittu ja palkkio vastaanotettu, niin alkaa kone surraamaan 🙂 Katso blogista lisää. Yhteydenotot luotettavamman gmailin kuin joidenkin esim mainosalusta fb:n kautta, mikä on täysi susi sensuurialustan, koska estää monasti näiden blogienkin laiton viestinnässä / sanoissa.

Kiitos: Talonmiespalvelu@gmail.com
044-3380291 whatsup jos jtkn äkkinäistä, mutta osoitteet kuitti etc vain sähköpostissa, kiitos, niin tulee kirjattua ja tultua oikeaan osoitteeseen sovittuna aikana.

Hinnoittelu tapauskohtaista, sillä kohteet vaihtelevat kovin eri osoitteissa.

Kotitalousvähennysoikeus töistäni.

Piha täynnä omenia, tuosta pahemmin ruohonleikkurilla mennä vaan pitää kerätä omenat pois 27.8.2022 Talonmiespalvelu Tampere 044-3380291 whatsup------------
Muistakaa: Kauttani myös maanmuokkaukset oheisella nykyään Stihl 585 nimellä kulkevalla puutarhajyrsimellä. Katso lisää oheisesta blogista:

Piha- ja puutarhatyöt  Pihapuiden korkeiden oksistojen katuvarsipuiden harvennustyöt Talonmiespalvelu@gmail.com Tampere. Perinteiset suorkaadot, korkeiden oksistojen pudottelujen lisäksi laadukkaasti varmasti tarvittaessa apumiehen kanssa. Hinnoittelu kohteen mukaan.


STIHL MS 500i W moottorisaha Ruiskumoottori ja lämpökahvat. Oheisella hoituu isojenkin puiden kaadot palastelut joutuisasti
--------------------
Piha- ja puutarhatyöt  Pihapuiden korkeiden oksistojen katuvarsipuiden harvennustyöt Talonmiespalvelu@gmail.com Tampere Pirkanmaa, varaa käteistä sovitusti niin homma alkaa heti katselmuksen jälkeen ;)


Lompakkotaljan virittelyä kaadettavaan pihakoivuun ennen puunkaatoa Talonmiespalvelu@gmail.com Isot vaaralliset puut monasti pitää varmistaa apumiehen kera varma oikeansuuntainen pihapuun kaato. Mieluiten kyseisten puiden kaadot lehdettömään aikaan.Pihatyö pihatyöt Tampereen talousalueella ja muualla Pirkanmaalla sopimuksen mukaan käteisellä

Tuntihinnoittelu riippuen hommasta n. 55 euroa alkava tunti riippuen työn laadusta. Ruohonleikkuut pensasaitojen puiden leikkaukset etc. Kysy katsotaan voinko auttaa?
Yhteystiedot e-mail: talonmiespalvelu@gmail.com
Puhelin: 044-3380291
Kotitalousvähennysoikeus, kuitti tilaussähköpostiinne. Käytettävissäni laadukkaat työkoneet erilaisista leikkaustöistä maanmuokkauksista korkeiden oksistojen pudottamisiin
-------------
27.8.2022 lankaleikkurilla piha mihin ei ollut ruohonleikkurilla asiaa Talonmiespalvelu@gmail.com Tampere Pirkanmaa Käteisellä edetään kohteissa. En ala työkalujen lisäksi kuljettelemaan ylimääräisä kortinlukulaitteita oheiskuluineen mukana. Setelit ovat virallinen maksutapa yleismaailmallisesti. Se on aina järkevä valinta ajasta ja paikasta riippumatta


--------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti